Dali
PVC

PVC vloer nodig? Vraag dan een offerte aan om de beste PVC vloeren voor een lage internet prijs te kopen. Niet alleen de prijs voor een PVC vloer is belangrijk, maar ook zeker de kwaliteit van de vloer en het plaatsen. We hebben een zeer groot assortiment PVC vloeren zodat er voor iedereen een goede PVC vloer is te vinden. PVC vloeren blinken uit in een ongekende duurzaamheid, ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand. Tel daarbij het gebruikersgemak en de lange levensduur op, en u heeft een zorgeloze vloer.PVC vloer (laten) leggen


De ondergrond moet in 99% van de gevallen ge√ęgaliseerd worden. Na het egaliseren wordt deze de volgende dag geschuurd, waarna de stroken verlijmd kunnen worden. Wanneer u voor een PVC vloer kiest, raden wij u aan om dit door een vakman te laten leggen. Onze ervaren stoffeerders leggen PVC vloeren door heel Nederland, en plaatsen ook graag uw vloer! !

Ondervloeren voor uw vloer pvc


Ook wanneer u een houten ondergrond heeft, kunt u een PVC vloer laten leggen. We gebruiken dan ondervloerplaten die egaliseren, warmte en geluid isoleren en een strakke ondergrond bieden om de PVC stroken op te verlijmen zonder dat dit door gaat tekenen.


Direct bestellen

Terugbelverzoek