Dali
Laminaat

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer. De voordelen van laminaat zijn dat het slijtvast is, hygienisch, bestand tegen vlekken, kleurvast en kan eventueel gemakkelijk zelf gelegd worden. Laminaat vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Af en toe stofzuigen en dweilen met een vochtige doek is voldoende om jarenlang plezier te hebben van uw laminaatvloer!

Al ons laminaat is minstens geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Voor commerciële toepassingen hebben we ook geschikte laminaat vloeren die gelegd kunnen worden in kantoren, winkels, hotels etc. We hebben van alle merken laminaat een bijpassende plint in het assortiment. Kunt u iets niet vinden in onze webshop, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom waar u alles op grote stalen kunt bekijken.

We zijn erkend dealer van alle bekende merken en leveren en plaatsen laminaat door heel Nederland. We maken graag een afspraak zodat we u goed advies kunnen geven over vloeren, ondervloeren en plinten.Laminaat plinten


Wij hebben voor alle laminaat vloeren een bijpassende plint. U kunt kiezen uit plakplinten, MDF muurplinten in bijpassende kleur van de vloer of voor Wit gefoliede MDF plinten (eventueel overschilderbaar)..

Laminaat ondervloer


Bij Dali bent u ook aan het juiste adres voor ondervloeren voor laminaat vloeren. Het leggen van een goede ondervloer is belangrijk, omdat het de ondergrond egaliseert, geluiddempend werkt, maar ook warmte van bijvoorbeeld een vloerverwarming doorlaat. Voor alle laminaat vloeren en iedere ruimte kunt u bij ons een geschikte ondervloer vinden. Kijk in onze webshop voor ons gehele assortiment aan ondervloeren


Direct bestellen

Terugbelverzoek